van haaien en zo…

We zijn de week gestart met het krassen van vissen in toverblaadjes en een watertafel waar je zeediertjes in kon laten zwemmen.

Lex maakte deze watertafel nog leuker nadat hij naar de zee was geweest op woensdag en er dan zand en schelpjes aan toevoegde!

Maar we knutselden ook walvissen van yoghurtpotjes, plakten vissen op een geschilderde zee en toverden de deur van onze klas om in een echte haaienbek.

tussendoor bleef Floris het ene na het andere knappe duplobouwwerk in elkaar zetten en ontdekten Wolf en Otto de knex. De meisjes begonnen dan weer spontaan mannetjes te tekenen die we voorzagen van wiebeloogjes waardoor dat nog veel leuker werden.

En wolf bracht een politieauto mee , hiervoor maakten the boys een echte parking in de autohoek.

we gingen ook zwemmen en beleefden leuke waterpret en genoten van de zon, die bij het begin van de herfst toch weer even kwam piepen ,in de zandbak

Oh ja wist je dat de sterren ook een I-pad hebben? we mogen hier af en toe educatieve spelletjes op spelen en foto’s maken van onze kunstwerken. Heel leuk vinde de sterren dat!

We sloten onze week af met een superleuke strapdag die we zijn gestart met het straplied tijdens de muziekronde en héél veel fietsen , steppen en knikkeren op de parking, de straat én de speelplaats…

moe maar voldaan kijken we echt uit naar de komende week 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s