Axenweek

on

Deze week was héél speciaal! De school was helemaal voor de kleuters want de lagere school vertrok maandag op zeeklassen.

Alle kleuters en juffen doken daarom samen in de wereld van axenland. Daar wonen dieren met allemaal verschillende karaktertrekjes die toch mooi kunnen samenwerken en plezier maken.

Elke dag begon met een leuke poppenkast waar de de diertjes van die dag leerden kennen. Daarna mochten de kinderen kiezen bij wie ze gingen knutselen… in elke klas was wel iets leuk te doen. Je zal dan ook wel andere gezichten op de foto’s zien verschijnen. Kijk daarom zeker ook even op de blog van de sterrenstofjes en de raketjes op zoek naar leuke kiekjes van sterretjes.

Ne de middag bleven we in onze eigen klasjes waar de sterren o.a. leerden hoe je een knikkerbaan goed moet laten werken, we onze patronenstempels uittestten, de jongens een tunnel maakten met stoelen over hun treinspoor en er ook heel veel werd verteld over dinosaurussen.

Tijdens de speeltijden konden we lekker veel fietsen en op vrijdag gingen we turnen in de grote zaal!!! superleuk hoor 🙂

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s