Een echte brief voor de Sint!

We maakten deze week een echte brief voor de Sint! We verzegelden hem met een waszegel van kaarsvet. Dat vonden de sterren heel speciaal en ze deden hem samen met mama en papa in een echte brievenbus! Hopelijk krijgen we nu ook antwoord 🙂

We oefenen ook een heel speciaal liedje voor de grote man en Otto en Wolf maken ook graag tijdens het hoekenwerk wat extra muziek.

Op de I-pad zetten we de eerste stapjes in het coderen met de grootsten maar ook de allerkleinsten vinden leuke leerspelletjes met kleuren en vormen tijdens de wisseldag op vrijdag.

tijdens hoekenwerk was de knex een leuke ontdekking en maakten we mooie sinterklazen , kadootjes en Noa en Marilou leerden een slijper gebruiken want de punten van onze potloden mochten wel wat langer na 3 maanden intensief kleuren.

Op donderdag gingen we zwemmen. Hiervan geen foto’s want Kina mocht eindelijk mee in het water 🙂  , daardoor kregen de sterren hun eerste echte les watergewenning. In twee groepen in het badje onderaan de glijbaan waar we wel nog allemaal kunnen staan. Knap hoor hoe ze onder water durven en op de gekste manieren naar de overkant bewegen en al een beetje leerden drijven!

Op vrijdag sloten we onze week af met een overheerlijke lasagne! mmmm de sterren hebben er weer hard aan gewerkt ( zelfs met de afwas) en duidelijk van gesmuld!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s