Sneeuwpret :-)

on

We knipten en plakten een hele zak vol met alles wat we wel zouden willen krijgen van de sint! Daarna was Kina even geveld door slechte beestjes in de buik maar werden de sterren met veel liefde opgevangen door Melanie en Lizzie!

Tegen donderdag was Kina er terug en viel  er,  je gelooft het nooit , echt sneeuw uit de lucht! Dat vonden de sterren super fijn want we konden er zelfs sneeuwballen van maken 🙂

Er kregen ook al 3 sterren een brief terug van Sinterklaas!!! En er hing een brief in onze klas dat hij volgende dinsdag naar school komt, maar we moeten sandalen voor hem maken. We gingen dus onmiddelijk aan de slag en maakten prachtige sandalen met belletjes aan ( zo horen we hem de nacht nadien misschien over de daken lopen ;-))

We maakten ook een aftelkalender zodat we weten hoeveel keer we nog moeten slapen voor de sint naar school komt en knutselden bootjes met zwarte pieten en een sint.

Vrijdag maakten we samen overheerlijke pizza’s en van wat we over hadden nog tomatensoep met lettertjes. mmmmm het smaakte echt!

We sloten de week af met het forum van de zonnetjes waar we apetrots in de micro ons sinterklaasliedje zongen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s