we blijven groeien!

on

Onze plantjes doen het goed en groeien elke dag een beetje meer! Ze worden dan ook goed verzorgd door de lieve sterren. Ze kennen er zelfs al veel bij naam:-)

We timmerden deze week ook een pallet in elkaar met antiworteldoek en bakjes om er een echte kruidenmuur van te maken. We zijn dan ook erg trots op het resultaat!

Marilou bracht bloemenzaadjes mee en we hopen dat ze snel uitkomen want we maakten samen een bloemenperkje in onze klastuin.

We kregen ook een pakket van de landelijke gilden met meststof, slakkenbestrijding, brandnetelgriet en handige kalenders en tips… en we  zijn nu officiëel een schooltuin 🙂

Ook de verjaardag van Lex werd niet vergeten we vierden hem uitgebreid op dinsdag en vrijdag kreeg iedereen een zakje met lekkere paaseitjes mee. Dankje Lex!

Tussendoor schilderden we met waterverf en Tuur bouwde met wat hulp een robot met de kidsmeccano.

Op donderdag en vrijdag kregen we extra helpers in de klas, want Lizzie was ziek en er mochten dan een aantal “groten” bij ons mee komen spelen en leren.

Dat was best leuk. Zo bracht Jules een wervel van een giraf mee en wist daar veel over te vertellen. En Louis vulde aan dat een giraf ondanks zijn lange nek toch maar evenveel wervels heeft dan de mens. Knappe koppen die sterrenstoffers !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s