Dansen, diertjes en bouwen

We zijn de week gestart met het leuke boek van Thor. Die wou graag diertjes maken met wegwerpmateriaal en dat vonden we allemaal wel een leuk plannetje!

En in de namiddag kwamen er studenten met ons dansen. Dat vonden we eerst een beetje raar maar eens we ze kenden danstten we er vrolijk op los.

Lena bracht dan weer een smartgame mee, die we aanvulden met nog anderen en zo probeerden we de ridder bij de prinses te brengen, de juiste wegjes te maken en de autu te bouwen zoals in het boekje.

Op vrijdag kookten we kip met frietjes. Superleuk zo’n frietjesmachine! we leerden ook dat die frietjes veel langer duurden om klaar te maken in de airfryer, maar uiteindelijk lukte alles en hebben we lekker gegeten.

In de namiddag leerden we met nieuw constructiemateriaal bouwen. eerst wat experimenteren met vijzen en schroeven. Om nadien samen een winkelkarretje te maken 🙂

er kwamen ook raketten op bezoek want Melanie moest met Gloria naar het ziekenhuis. Maar die deden dat erg flink en bouwden vrolijk mee aan een dierentuin van duplo.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s