op stap!

on

Deze week gingen we onverwachts mee met de sterrenstofjes op stap!
Voor de eerste keer in een mooie rij met fluo hesjes over straat gingen we op zoek naar kalfjes en lammetjes in de kinderboerderij. Kina was apetrots want de sterren deden dat heel flink en hebben hun ijsje dan ook verdiend 🙂

We aaiden kalfjes en lammetjes, de pauw toonde trots zijn pluimen en we gingen ook even op bezoek bij de geitjes en de boom die praat.

Er waren ook veel leuke plannetjes… zo maakten Felix V. en Merijn een slang die magisch draait boven de verwarming, Verena plantte nog wortelzaadjes, Louis ontdekte een paasboom in een boekje en we maakten er zelf ook eentje, Seth versierde een grote giraf en Gloria bracht kleine strijkparels mee en eiervormpjes met patronen.

We genoten ook van het stralende lentezonnetje in onze tuin en op vrijdag maakten we lekkere chocoladepudding met discobolletjes.
Ondertussen kwam mama Inge (Febe) met ons eitjes versieren met verf oogjes en stickers en we versierden er ook een paar voor in de paasboom. We gaan de rest van het schooljaar nog meer mogen genieten van extra hulp van Inge in onze klas, want ze studeert nu kinderverzorging en doet haar stage bij ons 🙂

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s